-
a
+
zi / noapte
 

Adaptări în texte vechi

Transformă textele vechi - scrise corect cu diacritice, însă datând de dinaintea publicării DOOM2 - și corectează unele greșeli comune. Face schimbările î  â în interiorul cuvântului acolo unde este cazul. Corectează cuvintele care încep sau se încheie cu â și înlocuiește formele vechi sînt, sîntem, sînteți ale verbului a fi. Prin procesare, ca să poată înțelege textul, aplicația ar putea opera corecții la punctuație.

Acceptate

Limita maximă admisă este de 15.000 de caractere. Sunt acceptate litere, cifre, paranteze și semne de punctuație. Această funcție a Diacritice.info se ocupă strict de modernizarea textelor vechi. Nu transformă în text cu diacritice și nici nu se ocupă de alte corecții. Pentru transformări alege Pune diacritice.

Diacritice. info

Textele introduse online pentru corectare nu sunt salvate sub nicio formă. Utilizez doar module cookie temporare strict necesare pentru funcționarea aplicației. Informațiile tale nu sunt stocate. Politica de confidențialitate este simplă: Nu colectez și nu distribui informații personale. Continuând să utilizezi acest site, ești de acord cu felul în care folosesc cookie-urile.

âî
Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită Academia Română, Institutul de Lingvistică
Email
Pagina de Facebook
emptycaretup

Procesez!

ĂĂÎȘȚăâîșț