Adaptări în texte vechi

Transformă textele vechi (dinainte de DOOM2) și corectează unele greșeli comune. Face schimbările î  â în interiorul cuvântului unde este cazul. Corectează cuvintele care încep sau se încheie cu â și înlocuiește formele vechi sînt, sîntem, sînteți ale verbului a fi. Prin procesare, ca să poată înțelege textul, aplicația ar putea opera corecții la punctuație.

Acceptate

Limita maximă admisă este de 12.000 de caractere. Sunt acceptate litere, cifre, paranteze și semne de punctuație. Această funcție a Diacritice.info se ocupă strict de adaptările descrise mai sus. Nu transformă în text cu diacritice și nici nu se ocupă de alte corecții. Pentru transformări alege Pune diacritice!.

Diacritice. INFO

Textele introduse pentru transformare nu sunt salvate sub nicio formă. Utilizez doar module cookie strict necesare pentru funcționarea aplicației. Informațiile tale nu sunt stocate. Politica de confidențialitate este simplă: Nu colectez și nu distribui informații personale. Continuând să utilizezi acest site, ești de acord cu felul în care folosesc cookie-urile.

ĂÂÎȘȚăâîșț
Dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române, ediția a II-a revăzută și adăugită Academia Română, Institutul de Lingvistică
emptycaretup
spinner